MEIDÄN TYÖ ON VÄLITTÄÄ

Kreat Oy:n tavoitteena on olla ketterä ja nopea toimija henkilöstöalalla, joka tarjoaa laadukkaita ja kustannustehokkaita henkilöstöpalveluita.

Kreat Oy keskittyy erityisesti suorarekrytointiin ja työnvälitykseen, jossa he yhdistävät työnhakijat ja työnantajat toisiinsa. Yritys etsii aktiivisesti potentiaalisia toimeksiantajia ja sopivia työnhakijoita. Pyrimme löytämään työpaikan, joka vastaa sekä työntekijän että työnantajan tarpeita ja odotuksia.

Kreat Oy:n toiminnan keskiössä ovat joustavuus, nopeus ja tehokkuus. Haluamme tarjota ratkaisuja työnhakijoille ja työnantajille nopeasti ja vaivattomasti. Käytämme hyväksi digitaalisia työkaluja ja sosiaalisen median alustoja, jotta he voivat tavoittaa mahdollisimman laajan kohdeyleisön.

Kaiken kaikkiaan Kreat Oy:n tarina perustuu tarpeeseen tarjota laadukkaita ja nopeita henkilöstöpalveluita, jotka vastaavat nykypäivän työelämän haasteisiin ja tarpeisiin. Olemme aktiivisia toimijoita alalla ja pyrkivät jatkuvasti kehittämään toimintaansa vastaamaan paremmin asiakkaiden ja työnhakijoiden tarpeita.

Palveluitamme

Räätälöity rekrytointi juuri teidän tarpeisiin

Tarjoamme töitä tarjoaville yrityksille nopeaa ja tehokasta rekrytointiapua. Etsitpä sitten yhtä työntekijää tai pientä tiimiä, me yhdistämme tekijät tarpeeseenne.

Nopeus

Rekrytoinnissa nopeus on valttia. Hyvät työntekijät ovat haluttuja työmarkkinoilla. Tämän vuoksi välitämme hakemuksia kumppaneillemme nopeasti, joka päivä!

Esihaastattelut

Teemme myös esikartoitusta työnhakijoista tarvittaessa puhelimitse tai Teamsilla. Etsimme juuri teidän yritykseen parhaat työnhakijat.

Laadukkaita työhakemuksia

Välitämme laadukkaita työhakemuksia yrityksenne valitsemilla kriteeteillä. Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista.

Kesärekrytointi

Jos yrityksenne tarvitsee apua kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa, me välitämme! Kesärekryssä kustomoidut kampanjat.

Valmennukset

Mikäli yrityksenne tarvitsee myyntivalmennusta ja sparrausta, me coachaamme yli 20 vuoden myyntikokemuksella tiimiänne.

Myyntijohdon konsultointi

Myyntipuheiden mallintaminen ja vertailu, myynnin prosessien läpikäynti ja toteutus alusta loppuun, kuluttajamyynti, B2B- myynti- ja buukkaus.

Etätiimin rakennus

Meillä on kokemus ja asiantuntijuus etätyöskentelyyn ja mikäli yrityksenne on ajatellut etätiimin rakentamista, me autamme. Voimme auttaa rakentamaan koko prosessin alusta loppuun rekrytoinnista kouluttamiseen! KYSY LISÄÄ!

Etätiimin vuokraus

Mikäli yrityksenne tarvitsee pikaista apua myynnissä, markkinoinnissa tai asiakaspalvelussa, meidän kautta voi myös vuokrata nopealla aikataululla (5-10 hlö) ammattitiimin tukemaan projektianne. KYSY LISÄÄ!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Olemme tavoitettavissa 24/7