MEIDÄN TYÖ ON VÄLITTÄÄ

Henkilöstöpalvelu Kreat Oy:n tarina on startannut nykyajan tarpeesta olla joustava, nopea ja tehokas rekrytointimarkkinoilla, erityisesti telemarkkinointi- ja asiakaspalvelualalla. Ottaen huomioon nimenomaan nykyajan etätyömahdollisuudet. Yrityksemme idea on välittää työnhakijoita vapaisiin työpaikkoihin yhteistyökumppaneillemme, jotka tarjoavat mahdollisuuden 100% etätyöhön, mutta myös muihin positioihin. Käytämme kaikkia sosiaalisen median alustoja ja rekrytointisivustoja sekä omia kanavia.

Palveluitamme

Räätälöity rekrytointi juuri teidän tarpeisiin

Tarjoamme töitä tarjoaville yrityksille nopeaa ja tehokasta rekrytointiapua. Etsitpä sitten yhtä työntekijää tai pientä tiimiä, me yhdistämme tekijät tarpeeseenne.

Nopeus

Rekrytoinnissa nopeus on valttia. Hyvät työntekijät ovat haluttuja työmarkkinoilla. Tämän vuoksi välitämme hakemuksia kumppaneillemme nopeasti, joka päivä!

Esihaastattelut

Teemme myös esikartoitusta työnhakijoista tarvittaessa puhelimitse tai Teamsilla. Etsimme juuri teidän yritykseen parhaat työnhakijat.

Laadukkaita työhakemuksia

Välitämme laadukkaita työhakemuksia yrityksenne valitsemilla kriteeteillä. Helppoa, nopeaa ja yksinkertaista.

Kesärekrytointi

Jos yrityksenne tarvitsee apua kesätyöntekijöiden rekrytoinnissa, me välitämme! Kesärekryssä kustomoidut kampanjat.

Valmennukset

Mikäli yrityksenne tarvitsee myyntivalmennusta ja sparrausta, me coachaamme yli 20 vuoden myyntikokemuksella tiimiänne.

Myyntijohdon konsultointi

Myyntipuheiden mallintaminen ja vertailu, myynnin prosessien läpikäynti ja toteutus alusta loppuun, kuluttajamyynti, B2B- myynti- ja buukkaus.

Etätiimin rakennus

Meillä on kokemus ja asiantuntijuus etätyöskentelyyn ja mikäli yrityksenne on ajatellut etätiimin rakentamista, me autamme. Voimme auttaa rakentamaan koko prosessin alusta loppuun rekrytoinnista kouluttamiseen! KYSY LISÄÄ!

Etätiimin vuokraus

Mikäli yrityksenne tarvitsee pikaista apua myynnissä, markkinoinnissa tai asiakaspalvelussa, meidän kautta voi myös vuokrata nopealla aikataululla (5-10 hlö) ammattitiimin tukemaan projektianne. KYSY LISÄÄ!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Olemme tavoitettavissa 24/7